Про що говорили рівненські лікарі з Президентом Асоціації анестезіологів України

769 0

Ми у соцмережах:

Про що говорили рівненські лікарі з Президентом Асоціації анестезіологів України

На базі Центральної міської лікарні відбулася медична конференція за участі анестезіологів “ковідних” лікарень Рівненщини, а також президента Асоціації анестезіологів України, професора, завідувача кафедри анестезіології Національного медичного університету ім. О.О.Богомольця, експерта МОЗ Сергія Дуброва.

 Обговорювали особливості лікування нових штамів коронавірусу - варіант “Дельта” та “Омікрон”.

Також участь у конференції взяв народний депутат від м.Рівне Олександр Ковальчук та депутатка міської ради Олександра Коваленко.

На думку Олександра Ковальчука, лікарям важливо підвищувати свою кваліфікацію, обмінюватися досвідом.

Для цього він із командою та спільно із головним лікарем КНП “Центральна міська лікарня” Євгенієм Кучеруком започатковуємо медичний хаб “Лікар - лікарю”, який стане платформою, де рівненські медики обмінюватимуться досвідом, спілкуватимуться із колегами, членами медичного комітету та представниками Міністерства охорони здоров’я.

Як народний депутат я часто спілкуюся із головними лікарями та медиками рівненських лікарень. Протягом минулих двох років домігся спрямування субвенції з державного бюджету на придбання сучасного медичного обладнання: портативного ультразвукового апарату - для облшкірвендиспансера, пересувного рентгенівського апарату - для Рівненської ЦМЛ, центрифуги - для Рівненського обласного центру служби крові, ехокардіографа - для Рівненської обласної клінічної лікарні та ін.

Але також для лікарів важливо завжди підвищувати свою кваліфікацію, обмінюватися досвідом. Я всіляко сприятиму, щоб до Рівного приїжджали члени медичного комітету та експерти Міністерства охорони здоров’я. Приємно, що у боротьбі із COVID-19 Рівненська центральна міська лікарня є сьогодні хорошим прикладом для інших медичних закладів України
”, - зазначає нардеп.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також