Про що розповість «дзеркало душі»

1312 0

Ми у соцмережах:

Про що розповість «дзеркало душі»

Очі вважають не тільки дзеркалом душі, а й дзеркалом різних захворювань. Наприклад, по очах можна дізнатися рівень холестерину, є чи ні алергія і скільки часу ви проводите за гаджетами.

Якщо ви почали помічати біле кільце навколо рогівки, яке часто з'являється у людей похилого віку, це свідчить про високий рівень холестерину. Тому бажано пройти обстеження і стежити за харчуванням.

У деяких людей постійно сльозяться очі, це може відбуватися з різних причин: втома або хвороби. Як правило, сльозоточивість викликають комп'ютери, телефони та інші гаджети, якщо не давати очам відпочивати, а також алергія.

Не варто ігнорувати різні крапочки і пилинки, особливо якщо це явище починає з’являтися все частіше. Цілком ймовірно, це ознака розшарування сітківки.

Жовті білки очей вказують на проблеми з печінкою. Очі набувають такого кольору за рахунок великої кількості білірубіну — жовчного пігменту, який формується в результаті розпаду еритроцитів.

Нервовий тик повік говорить вам, що пора у відпустку, ваш організм втомився і стресує. Ще трохи — і можете заробити хронічну перевтому.

І останній симптом, який вказує на неполадки в організмі, — опухлі очі. Як правило, це відбувається через недосипання або через запальний процес.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також