Про загиблого жирафа Джордана знову згадували у суді

1321 0

Ми у соцмережах:

Про загиблого жирафа Джордана знову згадували у суді

У Рівненському окружному адміністративному суді заслухали докази у справі за позовом приватного підприємства "Продюсерський центр "Гастролі в Україні" проти міської ради.

Вони судяться, аби скасувати рішення депутатів про заборону діяльності пересувних цирків з тваринами у Рівному. Письмові докази надала сторона позивача, повідомляє UA: Рівне.

Нагадаємо, рішення про заборону діяльності пересувних цирків з тваринами в обласному центрі депутати Рівнеради прийняли 25 січня цього року. Причиною стала смерть жирафи у цирку "Кобзов", який перебував тут на гастролях в листопаді 2017-го.

Не було встановлено жодного випадку жорстокого поводження з тваринами відповідно профільним міністерством або профільним комітетом. – Це мається на увазі на території України, що є прецеденти, – розповіла представниця "Продюсерського центру "Гастролі в Україні" Марина Покотило.

Представник Рівненської міської ради Михайло Чепиль прокоментував:

Громадськість заперечує щодо діяльності пересувних цирків, ми мали на увазі громадськість міста Рівного.

Наступне судове засідання, – а це будуть дебати сторін, – проведуть у форматі відеоконференції 8 жовтня. Коментувати хід справи до її завершення і представниця підприємства, і представник Рівненської міської ради нашим журналістам на камеру відмовилися. 

Чиатайте також Цирк, у якому помер жирафа Джордан, хоче скасувати рівненську заборону


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також