Продан звільнив начальника рівненської митниці «за згодою сторін»?

2797 1

Ми у соцмережах:

Андрій Чаборай

Рівненська митниця знову залишиться без керівника. В.о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан днями підписав наказ про звільнення Андрія Чаборая. Проте розпрощається з посадою п.Чаборай 7 березня, коли повернеться з відпустки.

Офіційна причина звільнення – заява самого Андрія Чаборая. Проте з власних джерел нам стало відомо, що його «попросили піти по-хорошому». Власне, була досягнута, як у цьому випадку говорять, згода сторін.

Наприкінці грудня, нагадаємо, внутрішній відділ безпеки розпочав службове розслідування щодо Андрія Чаборая. На момент його проведення п.Чаборая відсторонили від виконання обов’язків. Працівники відділу безпеки рівненської ДФС зазначають, що перевірку проводили столичні, тож, мовляв, інформації на область навіть не надсилали.

Фото наказу - з сайту

Зв’язатися із начальником митниці, щоб отримати його коментар, нам наразі не вдалося.

Нагадаємо, попередника Андрія Чаборая Олега Вавровського звільнили після відкриття на нього кримінальної справи у 2016 році. Пан Вавровський оскаржив усі звинувачення, суд також поновив його на посаді, але рішення, наскільки відомо, досі не виконано. Нині виконує обов’язки начальника Рівненської митниці 46-річний Іван Іванов, який останні три роки працював заступником начальника Київської міської митниці, а доти – у прокуратурі, СБУ та кілька місяців помічником нардепа попереднього скликання Олександра Єдіна, представника Партії регіонів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також