Продавали у двох областях: рівненська податкова міліція викрила підпільних цех з виробництва алкоголю

3478 0

Ми у соцмережах:

фото ГУ ДФС у Рівненській області

Під час проведення операції «Акциз-2019» слідчі податкової міліції Головного управління у Рівненській області провели досудове розслідування щодо незаконного виготовлення, зберігання, транспортування, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які обклеєні підробленими марками акцизного податку та реалізуються в Рівненській та Волинській областях. За результатами проведених обшуків працівники податкової міліції ДФС у Рівненській у Волинській областях припинили діяльність підпільного цеху.

З незаконного обігу вилучили 1 033 літрів спирту на 206,6 тис. грн, 385 літрів готової до розливу спиртосуміші на 115,5 тис. грн, 1282 літрів алкогольних напоїв на 74,3 тис. грн. Вилучили фурнітуру для виготовлення коньяку, політеленові пакети об’ємом 3л, палітеленові пакети з краном об’ємом 10 л (Beg-In-Box), картонні коробки для Beg-In-Box, саморобний пристрій для кустарного розливу з медичними капельницями, бочки з характерним запахом спирту, пусті скляні пляшки, пластмасові каністри з характерним запахом спирту, лійки, шланги, корки, лінію розливу орієнтовною вартістю 150 тис. грн.

Незаконно виготовлені підакцизні товари зловмисники планували реалізувати на території Рівненської та Волинської областей. Відповідно до Кримінального кодексу України за правопорушення у сфері підакцизних товарів передбачена відповідальність за статтями 199 (позбавлення волі на термін від трьох до 12 років) та 204 (позбавлення волі на термін від п’яти до 10 років).

ГУ ДФС у Рівненській області нагадує, якщо у вас є підозри щодо якості алкогольних напоїв, автентичності марок акцизного податку на них, телефонуйте та повідомляйте про це за номером чергової частини оперативного управління ДФС у Рівненській області 0362-692-588. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також