Продавець гуманітарки з Рівного вийде зі слідчого ізолятора, якщо знайде мільйон

1077 0

Ми у соцмережах:

Продавець гуманітарки з Рівного вийде зі слідчого ізолятора, якщо знайде мільйон

У Рівному поліцейські затримали підозрюваного у продажі призначеної військовим гуманітарної допомоги.

28 грудня правоохоронці встановили місце знаходження Сука Андрiя Вiкторовича, підозрюваного у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 201-2 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід — два місяці тримання під вартою.

Нагадаємо, злочинну схему з незаконного використання товарів гуманітарної допомоги для військовослужбовців припинили 23 серпня. Підозрюваний разом із спільниками створили кілька благодійних фондів, зокрема громадську організацію «Полонійний культурно-просвітницький альянс імені Кароля Войтили», що дозволяло їм безоплатно отримувати та завозити з-за кордону товари як гуманітарну допомогу. Втім, замість того, аби відправляти товари першої необхідності та військову амуніцію для осіб, які постраждали від збройної агресії, чи потреб ЗСУ — продавали.

Під час санкціонованого обшуку в квартирі за місцем проживання співмешканки підозрюваного в Рівному слідчі слідчого управління за оперативного супроводу працівників управління стратегічних розслідувань в Рівненській області встановили місце перебування 51-річного підозрюваного, який перебував в міждержавному розшуку та переховувався від органів досудового розслідування. Зловмисника виявили під час проведення слідчих дій у підсобному приміщенні під полицями, закритими консервами.

Підозрюваного затримали та доставили на судове засідання, де йому обрали запобіжний захід - тримання під вартою із можливістю внесення застави в сумі 1 060 180 гривень, повідомила поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також