Продавців «сурогатного» алкоголю по селах суд відправив під домашній арешт

1135 0

Ми у соцмережах:

 Продавців «сурогатного» алкоголю по селах суд відправив під домашній арешт

Двох осіб підозрюють у реалізації фальсифікованого алкоголю через сільські магазини Рівненщини.

Двом особам повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та безпосередньо збуті фальсифікованого алкоголю з підробленими марками акцизного податку.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила, що чоловік, який раніше вже засуджений і має напогашену та не зняту судимість за вчинення аналогічного злочину, за попередньою змовою з підприємицею купували, зберігали, перевозили та збували у сільських магазинах Рівненщини «сурогатний» алкоголь з підробленими марками акцизного податку.

Правоохоронці під час обшуків знайшли та вилучили майже 400 тис. грн у різній валюті, понад пів тисячі пляшок фальсифікованої горілки, а також 120 літрів спирту, мобільні телефони, банківські картки, автомобіль «VOLKSWAGEN LT» та чорнові записи, що підтверджують протиправну діяльність.

Згідно з висновками експерта,  алкоголь виготовлений в кустарих умовах і не придатний до вживання, а відтак становить загрозу для здоров’я та життя людей.

Рішенням суду підозрюваним обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.


Досудове розслідування проводять слідчі  ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників управління стратеггічних розслідувань  в Рівненській області ДСР НП України.

Санкція статей передбачає максимальне покарання - позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також