Продавця нелегальних цигарок та фальсифікованого алкоголю засудили і відпустили

803 0

Ми у соцмережах:

Продавця нелегальних цигарок та фальсифікованого алкоголю засудили і відпустили

Рівненський міський суд визнав винним 20-річного дубенчанина, котрого обвинувачували у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, спирту та алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку.

У суді прокурором доведено, що чоловік, не маючи жодних дозвільних документів на свою діяльність, неодноразово купував незаконно виготовленні підакцизні товари, зберігав їх в одному з гаражів у місті Дубно та систематично збував цигарки та алкоголь (у тому числі з присутніми на них марками акцизного податку з ознаками підробки) на території Рівного, Дубна та Дубенського району.

Підакцизні товари – 2275 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв у пляшках різної ємності та найменувань, а також 6560 пачок цигарок у квітні цього року вилучили працівники податкової міліції.

Згідно з висновком експерта алкоголь не відповідає вимогам відповідних ДСТУ. Марки акцизного податку не відповідають за способами друку та елементами захисту аналогічним маркам акцизного податку для алкогольних виробів, що перебувають в офіційному обігу на території України.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: суд визнав чоловіка винним та призначив покарання – 4 роки позбавлення волі, а на підставі статті 75 Кримінального одексу К України звільнив від відбування основного покарання з іспитовим строком 1 рік. Вилучені підакцизні товари, згідно з вироком суду, підлягають конфіскації та знищенню.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також