Профілактична зелень

796 0

Ми у соцмережах:

Профілактична зелень

У будь-якій зелені міститься значна кількість важливих для організму елементів. Фахівці впевнені, що її вживання необхідно для профілактики хвороб серця і навіть більш серйозних недуг.

За словами вчених, до складу петрушки входять незамінні елементи: залізо, кальцій, вітаміни C і K. Крім того, вона корисна для жіночого здоров'я. В майбутньому петрушка може бути використана в медицині як препарат при онкологічних захворюваннях. Можлива користь зелені для онкохворих полягає у флавоноїдах, які можуть знищувати злоякісні новоутворення в тканинах молочної залози.

Кріп корисний при кашлі, безсонні, невропатії й геморої. Крім того, він необхідний для діабетиків, оскільки його вживання сприяє зниженню рівня «поганого» холестерину. До складу зелені входить кальцій, залізо, марганець та інші необхідні для організму елементи.

За словами вчених, засобом профілактики остеопорозу і тромбозу може стати зелена цибуля. А базилік благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт. Крім того, зелень сприяє зниженню рівня тривожності.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також