Прогноз погоди в Рівному

1710 0

Ми у соцмережах:

погода, лютий

Чекаєте весняне потепління і сонячну погоду? Як показує погода у Рівному на місяць, найближчі 30 днів в місті пройдуть з снігом і навіть морозами. Правда, не все так сумно. Сніговою виявиться лише половина лютого. У другій його частині очікується поліпшення погоди

погода Рівне на місяць

 

Погода Рівне на місяць

 

Чекаєте весняне потепління і сонячну погоду? Тоді для вас не найприємніші новини. Як показує погода у Рівному на місяць, найближчі 30 днів в місті пройдуть з снігом і навіть морозами. Правда, не все так сумно. Сніговою виявиться лише половина лютого. У другій його частині очікується поліпшення погоди.

 

Якою буде загальна погода і температура повітря?

 

Лютий розпочнеться з похмурої погоди. З 2 по 12 число на вулиці зовсім не очікується прояснень. Але вже з 13 числа ситуація зміниться: прогноз погоди в Рівному на місяць обіцяє нам малохмарну і ясну обстановку в другій половині лютого.

 

Температура повітря в найближчий місяць буде вередливою і мінливою. На перші числа лютого синоптики передають заморозки. Вночі в Рівному може похолоднішати до -11°C. Можливі морози і вдень — до -3°C. Але сильні холоди пройдуть вже до 5 числа.

 

З 5 лютого до кінця місяця в Рівному утримуватиметься невеликий нічний мороз і плюсова температура вдень. Найхолоднішою виявиться ніч з 17 на 18 лютого, коли стовпчики термометрів досягнуть відмітки в -6°C. Найхолодніший день випадає на 19 число, коли може похолоднішати до -1°C. Аномального підвищення температури не очікується. Вище 2°C стовпчики термометрів в найближчий місяць не піднімуться.

 

Які опади чекати жителям Рівне?

 

Багато снігу, а місцями дощ — приблизно так пройде перша половина лютого. З 1 по 13 число очікується як мінімум 10 днів з осіданнями. Велика частина з них буде представлена снігом. Але радіти завчасно не варто. Замість зимових заметів сніг намете сльоту і калюжі. Ситуація на вулиці буде більше схожа на осінь, чим на зиму. А 12-13 чисел зовсім можливий дощ.

 

На другий тиждень лютого погода в Рівному на місяць обіцяє нам сприятливішу обстановку. За два тижні опади йтимуть лише два дні. Причому виражені вони будуть у вигляді снігу. Передається він на 19-20 число, коли температура вночі опуститься до -3°C, а вдень — до -1°C. Тому відразу танути сніг не буде.

 

Чи очікуються геомагнітні бурі?

 

Вередливим лютий опиниться не лише в плані погоди, але і з точки зору геомагнітної активності. Сильні спалахи на Сонці приведуть до слабких магнітних бурь на Землі. Як показує погода Рівне аеропорт на місяць (і інших районів), їх пік очікується 4 і 11 лютого. У цих числах індекс геомагнітної активності може досягти відмітки в 5 балів, що виходить за межі норми. Такий показник може стати причиною:

 
 
               
  • Головних болів;
               
  • Підвищення артеріального тиску;
               
  • Загальній слабкості;
               
  • Поганого настрою.
 
 

Дні з підвищеним геомагнітним індексом краще проводити удома. Також рекомендується обмежити себе від зайвої фізичної активності і більше відпочивати. Людям з хронічними захворюваннями варто обов'язково тримати під рукою лікарські засоби.

 

 

Сприятливою погода м Рівне на місяць точно не буде. Але вона цілком відповідає актуальній порі року. Опади плавно переходять з снігу в дощ, температура повітря нестримно росте, а тривалість дня — збільшується (за найближчий місяць — як мінімум на 2 години). Сподіватимемося, що усе це передвісники ранньої весни і зовсім скоро ми зможемо замінити теплі пуховики легкими куртками.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також