Прогнози справдилися: вночі на протестувальників «Рівне Разом» напали

3183 0

Ми у соцмережах:

Прогнози справдилися: вночі на протестувальників «Рівне Разом» напали

У ніч на 29 вересня невідомі зловмисники, сховавши свої обличчя за балаклавами, вчинили розправу над партійцями та активістами політичної сили «Рівне Разом».

 Напад стався під стінами Рівненської обласної державної адміністрації близько першої години ночі.

Тітушки розтрощили намет партії «Рівне Разом» та завдали тілесних ушкоджень прихильникам партії, які цілодобово протестували проти тиску на «Рівне Разом» під стінами ОДА.

Лідер політсили Віктор Шакирзян з цього приводу виступив з офіційною заявою. Він вважає, що напад є наслідком цькування «Рівне Разом» політичними опонентами. А початок цьому дав скандал навколо реєстрації партії в ТВК.

-Наші конкуренти в боротьбі за владу перейшли всі межі, - зазначає Віктор Шакирзян. - Сьогодні вночі невідомі напали на партійців та волонтерів “Рівне Разом”, які проводили акцію протесту під Рівненською ОДА. Це все сталося після того, як партія “Рівне Разом” закликала правоохоронців, чиновників та представників провладної політичної сили не втручатися у політичний процес.

Прихильники “Рівне Разом”, проте, стверджують, що напад їх не зупинить. Цей факт лише доводить свавілля чинної влади та чиновників – саме те, проти чого борються партійці «Рівне Разом».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також