Проголосуйте, щоб підтримати лікарів з Рівного, які стали номінантами національного народного рейтингу «ТОП ЛІКАР України»

1465 0

Ми у соцмережах:

Проголосуйте, щоб підтримати лікарів з Рівного, які стали номінантами національного народного рейтингу «ТОП ЛІКАР України»

Рейтинг «ТОП ЛІКАР України» - це національний народний рейтинг започаткований незалежними ЗМІ задля підтримки лікарів – професіоналів своєї справи.

Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка у цьому списку, адже заклад постійно розвивається, швидко реагує на виклики, ефективно взаємодіє, підтримує та ініціює соціальні і волонтерські проекти, надає медичну допомогу 24/7.

Фахівці Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка також є серед номінантів національного народного рейтингу 

Роман Павлів, лікар-офтальмолог, завідувач Центру мікрохірургії ока та екстреної офтальмологічної допомоги, переможець внутрішнього конкурсу «Гордість лікарні» у номінації «Лікар року». Спеціалізується на хірургічному лікуванні катаракти, вітреоретинальній хірургії, хірургії травм ока. Має досвід стажування в офтальмологічних клініках Австрії, Польщі та Німеччини.

Ірина Дячук, лікар-невропатолог, завідувачка Обласного центру реабілітації, вибір колективу РОКЛ імені Юрія Семенюка, перемогла у внутрішньому опитувані працівників. Щодня працює над збереженням здоров'я, відновленням функцій організму своїх пацієнтів.

Підтримати та віддати свій голос за лікарню та фахівців ви можете,  перейшовши за посиланням і авторизувавшись на сайті top-doctor.com.ua до 15 грудня. Голосувати можна один раз на добу.

- Підтримайте та подякуйте  лікарям за їх роботу! - закликають рівнян колеги номінантів з Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також