Програма мінімум: що має бути в орендованому житлі для комфортного життя?

731 0

Ми у соцмережах:

Програма мінімум: що має бути в орендованому житлі для комфортного життя?

Якщо ви шукаєте довгострокову оренду житла, то важливо заздалегідь визначитися з тим, що вам потрібно для комфортного проживання.

Універсальної відповіді немає, оскільки у всіх різні вимоги — комусь важливіша невелика вартість, інші ставлять на перше місце першокласний ремонт. Щоб зняти квартиру Рівне недорого і з усім необхідним, потрібно зрозуміти, на що орієнтуватися в першу чергу.

Незамінні речі для кожної квартири

Деякі речі ви можете докупити самостійно, але завжди краще, якщо більша частина вже буде присутня у квартирі. Отже, список найнеобхіднішого, на думку користувачів, виглядає наступним чином:

- місткий гардероб — усі речі будуть складені на свої місця, вам не потрібно буде вигадувати велосипед для їх зберігання;

- пральна машинка — побутова техніка, яку складно назвати розкішшю, оскільки вона перейшла до категорії найнеобхіднішого;

- кондиціонер — дозволяє створювати оптимальний мікроклімат у приміщенні, оскільки найчастіше вдома або холодно взимку, або спекотно влітку;

- велике дзеркало — ви можете докупити його самостійно, але його наявність буде перевагою.

Ліжко, диван, стіл, піч та інші подібні об'єкти — це мінімум, який у 90% випадків присутній у квартирі. За рідкісним винятком пропонується повністю порожнє житло, тоді на нього цінник значно нижчий, ніж на аналогічні обладнані пропозиції.

Як знизити вартість оренди?

     
Якщо ви хочете квартиру з ремонтом, але не бажаєте переплачувати, подумайте, від яких умов ви готові відмовитися. Можливо, у вас вже є гарні меблі та вам вигідно знайти порожнє житло? Також аналізуйте, за що саме власник робить цінник вищим за середній. Наприклад, квартира здається з чудовим видом або обладнаним балконом. Якщо ці умови не є для вас першорядними, тоді є сенс розглянути інші пропозиції.

Знайти квартиру для довгострокової оренди без посередників можна за допомогою сервісу OLX. Безліч пропозицій вже чекають на вас — вибирайте те, що підходить вам найкраще.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також