Прокуратура Києва повідомила обставини вбивства іноземцями Ярослава Сивого

1771 0

Ми у соцмережах:

Прокуратура Києва повідомила обставини вбивства іноземцями Ярослава Сивого

Злочин стався ввечері 20-го грудня. Голова правління санаторію “Червона калина” Ярослав Сивий звернувся у Києві до таксиста та попросив довезти до готелю. У прокуратурі зазначають, що водієм був 34-річний громадянин Киргизії, а із ним у салоні був його 43-річний приятель.

Пресслужба Київської міської прокуратури повідомила: у ході поїздки, усвідомлюючи, що у потерпілого можуть знаходитися при собі значні кошти, зловмисники вирішили здійснити на нього напад.

Під час спланованої зупинки один із зловмисників, пересівши на заднє пасажирське сидіння, наніс потерпілому декілька ударів в голову кулаками та скляною пляшкою, від чого той знепритомнів.

Нападники відібрали у чоловіка банківські карти, мобільний телефон, сумку та гроші, після чого відвезли у Бучанський район Київщини, де у непритомному стані залишили у лісосмузі зі зв’язаними руками та ногами.

Отримавши інформацію від близьких потерпілого про його зникнення, правоохоронці почали його пошуки. Слідчі встановили, що під час зникнення чоловіка, невідомі особи знімали з його банківської картки гроші.

Зусиллями працівників Святошинського управління поліції ГУ НП у місті Києві, Управління карного розшуку та прокурорів окружної прокуратури зловмисників вдалося встановити та затримати.

У ході слідчих дій один з підозрюваних повідомив правоохоронцям місце, де вони залишили тіло вбитого чоловіка. Експерти встановлюють причину смерті та механізм заподіяння травм.

На теперішній час слідство триває. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. За процесуального керівництва Святошинської окружної прокуратури міста Києва слідчими Святошинського управління поліції ГУ НП в м. Києві двом затриманим іноземцям повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства .



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також