Лейтенант поліції розкидав по рівненському кафе 10 тисяч гривень хабара

1058 0

Ми у соцмережах:

Лейтенант поліції розкидав по рівненському кафе 10 тисяч гривень хабара

За даними слідства, правоохоронець вимагав та одержав від громадянина 10 тис гривень за нескладання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

За процесуального керівництва прокурорів Рівненської обласної прокуратури 15 вересня затримано інспектора Управління патрульної поліції в Рівненській області ДПП НП України під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Лейтенанта поліції затримали після одержання коштів в одному із рівненських закладів харчування.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівному) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу співробітників ВБКОЗ УСБУ в Рівненській області та Рівненського управління ДВБ НП України. Поліцейського викрили за сприяння керівництва Управління патрульної поліції в Рівненській області.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна, повідомила пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

 Читайте також: ДБР затримало у Рівному патрульного з хабарем


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також