Прокуратура уточнила, що саме зруйнували у Харкові рашисти

663 0

Ми у соцмережах:

Прокуратура уточнила, що саме зруйнували у Харкові рашисти

Одна з ракет влучила у п’ятиповерхову будівлю центрального корпуса Харківського національного університету міського господарства імені Олексія Бекетова та завдала серйозні руйнування. Отримав поранення охоронець.

Нагадаємо, сьогоні вранці окупанти нанесли ракетний удар по центру Харкова — прокурори та слідчі поліції працюють на місцях обстрілів.

За процесуального керівництва Київської окружної прокуратури м. Харкова розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, повідомляє Офіс Генерального прокурора. 

За даними слідства, 5 лютого близько 8:20 ранку  російські військові нанесли ракетний удар по Київському району Харкова.

Одна з ракет влучила у п'ятиповерхову будівлю вищого навчального закладу та завдала серйозні руйнування. Отримав поранення охоронець. Інша ворожа ракета влучила поблизу житлового будинку. Постраждали четверо його мешканців. За попередньою інформацією, окупанти обстріляли Харків ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ. Документування збройної агресії РФ проводилося прокурорами спільно зі слідчими ХРУП №1 ГУНП в Харківській області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також