Прокуратура та поліція досі не закрили справу про бійку хлопчаків біля школи

1714 0

Ми у соцмережах:

Прокуратура та поліція досі не закрили справу про бійку хлопчаків біля школи

Ми поцікавилися долею розслідування поліцією факту бійки двох підлітків біля школи №2. Адже постраждала сторона – батьки хлопчика, якого побили, - заявила про небажання подальшого розслідування.

 Тим не менше, як повідомили у відділі комунікації поліції області, у цій справі було відкрите кримінальне провадження, яке досі не закрили. Розслідування здійснюється за процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури. Хоча мама побитого хлопчика написала заяву до поліції про небажання, щоб її син і вона були фігурантами справи.

Директор школи №2 Андрій Нагорний прокоментував:

-          Ювенальна превенція та шкільних психолог тримають цю справу на контролі. Батьки обох сторін не дали дозволу на розвиток слідства і на те, щоб ми розповсюджували будь-яку інформацію про цей інцидент. Вони кілька разів вже зустрічалися між собою. Їхні діти навчаються в школі.

Нагадаємо, «Рівне Вечірнє» писала про те, що про подію поліцейським стало відомо під час моніторингу мережі Інтернет. Вони встановили, що поблизу школи №2 у Рівному школяр наніс кілька ударів рукою та ногою іншому хлопцю, в тому числі в скроню.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також