Прокуратура відсудила у старої політичної партії приміщення у центрі Рівного

2437 0

Ми у соцмережах:

Прокуратура відсудила у старої політичної партії приміщення у центрі Рівного

Партія «Республіканська платформа», відповідно до рішення Господарського суду Рівненської області, має покинути офіс у «Народному домі», що на вулиці Симона Петлюри, 1, та сплатити борг у міський бюджет.

Партія орендувала 32 м.кв. на третьому поверсі «Народного дому». У грудні 2017 року закінчився термін дії договору оренди, укладеного з міською радою, проте партія ані не звернулася з проханням продовжити договір, ані не звільнила приміщення.

Крім того, як зазначає прес-служба обласної прокуратури, в орендаря був борг, що разом з пенею сягнув 32 тис. грн.

Рівненська місцева прокуратура пред’явила до суду позов з вимогою повернути приміщення міськраді, а також стягнути з орендаря борг. На початку червня суддя Наталія Церковна позов прокуратури задовольнила.

Приміщення, яке орендувала «Республіканська платформа», оцінюють у  понад 200 тис грн.

«Республіканська платформа», зазначимо, - одна за найстаріших партій незалежної України, яка діє з початку 90-х. Свого часу нею керував Левко Лук’яненко, а нині головою партії є історик Олег Павлишин.

За даними держреєстру, рівненським осередком партії керує Анатолій Ляшецький, проте у 2015 році він балотувався на місцевих виборах від політичної партії «Пргреос».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також