Прокуратуру Рівненської області очолив Антон Войтенко

3203 0

Ми у соцмережах:

Прокуратуру Рівненської області очолив Антон Войтенко

Сьогодні заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу керівникам органів влади, місцевого самоврядування та правоохоронних відомств регіону новопризначеного прокурора Рівненської області Антона Войтенка.

WhatsApp Image 2020-01-03 at 17.06.54 (1).jpeg

Заступником Генерального прокурора визначено основні завдання органів прокуратури на найближчу перспективу. Серед них – ефективне виконання визначених законом повноважень, відновлення довіри суспільства до прокуратури та правоохоронної системи загалом.  Віктор Чумак окремо зупинився на питаннях реформування органів прокуратури. Головними критеріями наступної атестації регіональних та місцевих прокуратур будуть професіоналізм та доброчесність.

У свою чергу Антон Войтенко подякував за виявлену довіру та запевнив, що на займаній посаді докладе максимум зусиль для ефективного виконання органами прокуратури Рівненщини законодавчих функцій.

WhatsApp Image 2020-01-03 at 17.06.54 (2).jpeg

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила, що Войтенко Антон Борисович народився 22 жовтня 1984 року в м. Умань Черкаської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року. За цей час обіймав різні посади, у тому числі керівні. До призначення на посаду прокурора Рівненської області обіймав посаду начальника управління нагляду за додержанням законів, виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та при проведенні оперативно-розшукової діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.

 Читайте також -  Генпрокуратура: новим прокурором Рівненщини став Антон Войтенко

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також