Прокурор каже, що годинник йому батьки подарували

1386 0

Ми у соцмережах:

Прокурор каже, що годинник йому батьки подарували

Годинник марки "Breitling", який коштує щонайменше 15 тисяч доларів, побачили на руці у Кирила Фоміна, прокурора Зарічненської районної прокуратури, народні депутати, які приїхали минулого тижня в район, реагуючи на скарги місцевих жителів. Прокурор не розгубився, а подарував годинник одному з нардепів, запевнивши, що це — підробка.

Годинник марки "Breitling", який коштує щонайменше 15 тисяч доларів, побачили на руці у Кирила Фоміна, прокурора Зарічненської районної прокуратури, народні депутати, які приїхали минулого тижня в район, реагуючи на скарги місцевих жителів. Прокурор не розгубився, а подарував годинник одному з нардепів, запевнивши, що це — підробка. Кирило Фомін, прокурор Зарічненської райпрокуратури:

— Це дешева китайська копія "Breitling" на батарейках, зроблена під оригінал. Цей годинник мені подарували батьки, коли я працював у Хмельницькій області. Мій батько працює головним інженером на ХАЕС, мама — пенсіонерка. Звідки у них такі гроші?! І я не маю стільки грошей, щоб міг придбати собі такий дорогий годинник. Адже в місяць на посаді прокурора району заробляю лише 6-6,5 тисячі гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також