Прокурор Таргоній сам не ходить

2541 0

Ми у соцмережах:

Прокурор Таргоній сам не ходить

Ходить тепер з охороною прокурор Андрій Таргоній, якого рік тому пошарпав за краватку Олександр Музичко. А за пережиті страждання прокурор вирішив спитати з тодішнього начальника райвідділу міліції Ігоря Денисюка та старшого слідчого Василя Холодька, які в той час були в кабінеті, але не втрутились у конфлікт. Бо після того випадку має прокурор проблеми — безсоння, нічні кошмари, депресивний стан, постійну тривогу, дратівливість, образливість, розгубленість, швидку втому, блідість обличчя, страх одному ходити по ночах. Все це він описав у позові до суду.

Мансуров_Холодько

Павло Мансуров та Василь Холодько
Від слідчого Таргоній хоче отримати 1 мільйон 777 тисяч 777 грн. та ще 77 копійок — у стільки він оцінив завдану йому шкоду та втрату поваги до міліції. Прокурор пояснив: така сума йому потрібна, бо медики порадили посилене харчування та санаторно-курортне лікування, а зарплата у 1314 гривень не дозволить цього зробити. Обласна прокуратура ще готує справу про службове недбальство Василя Холодька, а тим часом подала клопотання, щоб суд заарештував майно звільненого слідчого. Він живе з батьками і володіє у Рівному половиною двокімнатної квартири площею 68 кв. м. Що робити з оселею — у міському суді вирішували два дні. Врешті, минулої п'ятниці постановили, що арештовувати її не будуть. Павло Мансуров, адвокат колишнього слідчого:
— Чи завдана шкода співрозмірна тому, що просить п.Таргоній? Василю Холодьку довелося звільнитися з роботи, хоча він 10 років пропрацював у міліції. І він теж зазнав страждань, але не розповідає про це усім. Наскільки мені відомо, з Ігоря Денисюка пан прокурор хоче отримати приблизно таку ж суму, як і від Василя Холодька — разом понад 3 мільйони.
Андрій Таргоній, прокурор Рівненської районної прокуратури:
— Жоден з цих двох правоохоронців не попросив у мене вибачення, тому нехай відповідають перед законом. Вважаю, що цієї суми буде достатньо, щоб мій фізичний стан покращився, а моральні страждання дещо припинилися.
Олена ВЛАСОВА.
tag:Таргоній суд


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також