Прокурор зупив кросовер, щоб замінити шину: ДАФ його смертельно поранив і поїхав далі

1456 0

Ми у соцмережах:

фото - apostrophe.ua

11 липня, близько 9:20, на автодорозі М-14 «Одеса - Мелітополь - Новоазовськ» поблизу Миколаєва у дорожньо-транспортній пригоді загинув 48-річний прокурор відділу прокуратури Миколаївської області Андрій Крупка. Водієм вантажівки, який його збив, виявився 45-річний житель міста Львів.

За попередніми даними, працівник прокуратури зупинився на узбіччі змінити шину свого автомобіля  Skoda Kodiaq. В цей час на нього здійснив наїзд вантажний автомобіль, після чого, не зупиняючись, зник з місця події.

Внаслідок ДТП прокурор отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в реанімаційному відділенні Миколаївської центральної районної лікарні.

Під час проведення поліцейської операції «Перехват» водія вантажівки було встановлено та затримано біля міста Одеса.

Головним управлінням Нацполіції в Миколаївській області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу  України).

Прокурор Андрій Крупка понад 20 років пропрацював в органах прокуратури Миколаївської області, займаючи різні посади.

Колектив органів прокуратури та Офісу Генерального прокурора висловлює щирі співчуття родині та близьким колеги. Вічна пам‘ять!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також