Прокурора зацікавив дах Рівненської обласної лікарні, що протікає

1079 0

Ми у соцмережах:

Прокурора зацікавив дах Рівненської обласної лікарні, що протікає

Обласна прокуратура заявила, що у Рівному протидіяла чиновникам, які хотіли переплатити майже 600 тисяч гривень. Провернути можливу схему нібито мали під час укладення договорів на виготовлення проєкту реконструкції даху Рівненської обласної лікарні.

Сергій Кондрачук, голова Рівненської обласної ради:

До нас надходили відповідні листи від прокуратури на факт можливих порушень попереднім керівництвом обласної клінічної лікарні. Ми надамо правоохоронцям усі необхідні документи, які вони просили. Скажу, що в обласній лікарні є купа проблем, які потребують вирішення. На реконструкцію приміщень лікарні потрібні серйозні гроші. Але було вирішено, що поліпшувати приміщення будемо після того, як відремонтуємо дах. Бо якщо він протікає, то в косметичному ремонті немає сенсу.

Віктор Ткач, головний лікар Рівненської обласної лікарні:

— Зараз тривають судові процеси через договір на ремонт даху, який готував мій попередник. Однак проблему з дахом так і не вирішено. Тому я повторно провів торги на виготовлення проєктно-кошторисної документації. Загалом ремонт даху має обійтися у близько 12 мільйонів гривень. Як тільки будуть готові документи, то проситимемо ці гроші в обласних депутатів. Адже в операційній протікає дах. Під час дощу лікарі оперують в операційній, а в передопераційній стоять відра, збирають воду.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також