Прокурори закрили АЗС у Вараському районі, бо працювала нелегально

661 0

Ми у соцмережах:

Прокурори закрили АЗС у Вараському районі, бо працювала нелегально

Прокурори Зарічненського відділу Вараської окружної прокуратури оглянули земельну ділянку в одному з населених пунктів Вараського району. Там були збудовані кілька приміщень, в яких функціонує нелегальна автозавправна станція з паливороздавальними колонками, з маркуваннями «Euro 5 Diesel» та «Euro 5 A-95». Позаду приміщення виявлено також три металеві люки, які забезпечують доступ до резервуарів для зберігання пального.

Під час слідчої дії вилучено зразки пального для проведення експертних досліджень. Обладнання АЗС вимкнено, паливороздавальну колонку та приміщення станції опечатано.

Пресслужба прокуратури Рівненської області повідомила: у Єдиному державному реєстрі відомостей про отримання будь-якою фізичною чи юридичною особою ліцензії на торгівлю пальним чи його зберігання за вказаною адресою нема. Жодних дозвільних документів, що підверджують законність встановлення АЗС власником земельної ділянки в ході слідчої дії також не надано. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділу поліції №2 Вараського РВП ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу працівників 9 прикордонного загону імені Січових стрільців Державної прикордонної служби України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також