Промислові ворота Алютех - надійність та безпека за доступною ціною від РВК

572 0

Ми у соцмережах:

Промислові ворота Алютех - надійність та безпека за доступною ціною від РВК

Ціни та особливості встановлення секційних промислових воріт з автоматикою АЛЮТЕХ - Ролетно-воротна компанія, Тернопіль.

Завдяки багаторічному досвіду та використанню передових інноваційних технологій, компанія “Алютех” виготовляє безпечні промислові ворота за доступною ціною. Якісна конструкція має привабливий вигляд та надійно працює протягом багатьох років.

“Ролетно-воротна компанія” є офіційним представником фірми “Алютех”. Асортимент компанії представлений серіями промислових воріт ProTrend та ProPlus. Промислові ворота вказаних серій використовують на виробництвах, складах, автомийках, СТО, на сільськогосподарських та інших об'єктах, де потрібен великий відкривний отвір.

Серія ProTrend: переваги та особливості

Секційні ворота ProTrend - виготовлені спеціально для промислових об'єктів з інтенсивною експлуатацією приміщень. Конструкція цієї серії виготовлена із передових матеріалів та може відкривати максимальний отвір до 7 м висоти та 6 м ширини.

Промислові ворота цієї моделі можуть мати базовий або розширений ресурс пружин: до 25 тис. та до 100 тис. циклів “підйому-опускання” відповідно. Ворота оснащені винятково деталями з оцинкованої сталі. Ціна на секційні промислові ворота в базовому комплекті містить в собі відразу вартість системи безпеки - https://rvcompany.in.ua/vorota/promislovi_vorota/ .

Основні параметри воріт, що встановлюються Ролетно - воротною компанією:

— Призначені для помірного та із середнім рівнем вологи клімату. Такі ворота також підходять для південних регіонів України. Завдяки міцному кріпленню, панелі не нагріваються та не розшаровуються при нагріванні на сонці.

— Сендвіч панель завтовшки 40 мм.

— Реалізована одна із головних норм безпеки: унеможливлення защемлення пальців.

— Для приміщень без опалення.

— Великий вибір способів монтажу.

— Ефективна герметизація (захист від протягів, звукоізоляція, теплоізоляція).

— Супровідна документація.

Серія ProPlus: основні параметри та особливості експлуатації

Секційні ворота цієї серії розраховані на екстремальні навантаження та великі отвори промислових приміщень. Конструкція широко використовується серед підприємств з великогабаритною технікою, в приміщеннях різкими перепадами температур, СТО, автомийках тощо. Купити промислові ворота цієї конструкції - ідеальне рішення для регіонів з суворим кліматом та підвищеною вологістю - https://rvcompany.in.ua/vorota/promislovi_vorota/ .

Характеристики:

— Підходить для холодного клімату, а також для приміщень з високою вологістю.

— Міцна конструкція може використовуватися для великих розмірів отвору до 8 м висоти та 7 м ширини.

— Петлі та кронштейни виготовлені із нержавіючої сталі, що є ідеальним варіантом для автомийок та інших приміщень з підвищеними показниками вологи.

— Базовий ресурс пружин до 25 тис. циклів “підйому-опускання”; розширений до 100 тис.

— Налічують 10 способів монтажу (стандартний, низький, похилий і т.п.).

— Енергоефективна панель завтовшки 45 мм дозволяє підтримувати комфортну температуру в приміщеннях. А також зменшувати теплові витрати та захищати від протягів.

— Зносостійке покриття ПУР-ПА захищає панелі від вигорання кольору та тріскання.

Промислові ворота такого типу мають кілька практичних опцій: вставлена хвіртка для додаткового входу у приміщення; вбудовані вікна, що дозволяють заощаджувати освітлення на підприємствах; замок для приміщень без додаткового входу; захист від несанкціонованого підйому.

На розрахунок ціни впливають такі параметри: автоматичні промислові ворота чи ворота із ручним типом керування (автоматика у вартість комплекту не входить); розміри; спосіб монтажу; доставка на об'єкт. Для воріт можна замовити автоматику із будь-якою кількістю пультів, що не лише суттєво спростить ваше життя, а й продовжить термін експлуатації воріт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також