Проміжний мінімум

1974 0

Ми у соцмережах:

Проміжний мінімум

Матчем проти бронзового призера суперліги МБК «Одеса» завершував перше коло чемпіонату рівенський «Пульсар». І хоча одесити цього року, порівняно з минулими сезонами, виступають не надто яскраво, проте не настільки, щоб програти на своєму майданчику «Пульсару». Тим більше, що на гру рівняни поїхали далеко не оптимальним складом: як і раніше травмовані Артимович та Захожий, до них після матчу з «Будівельником» додався ще й Сергій Кіба.

МБК «Одеса» — «Пульсар»
87:67 (21:22, 18:9, 25:17, 23:19)
МБК «Одеса»: Ткач (17), Ушаков (6), Тимошенко (4), Другачонок (11), Зубрицький (19), Капінос (14), Банев (10), Аненков (6), Михальченко (0), Милославський (0).
«Пульсар»: Кузьмінець (3), Костко (6), Ковалевський (12), Шелуха (1), Дубнюк (14+12 підборів), Скиданов (13), Шемосюк (11), Колот (3), Лебідь (4).

Матчем проти бронзового призера суперліги МБК «Одеса» завершував перше коло чемпіонату рівенський «Пульсар». І хоча одесити цього року, порівняно з минулими сезонами, виступають не надто яскраво, проте не настільки, щоб програти на своєму майданчику «Пульсару». Тим більше, що на гру рівняни поїхали далеко не оптимальним складом: як і раніше травмовані Артимович та Захожий, до них після матчу з «Будівельником» додався ще й Сергій Кіба. — Незважаючи на рахунок, у цій грі ми виглядали непогано, — констатує головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк. — Нарешті зіграв так, як ми від нього очікували, Анатолій Дубнюк. Непогано виглядав Ілля Шемосюк, приємне враження залишили наші молоді гравці Шелуха, Лебідь та Кузьмінець. Хоча загалом підсумковий рахунок цілком відображає співвідношення сил. — Цією грою ви завершили перше коло, яке враження у вас залишилося від нього? — Я б назвав цей відрізок першою чвертю чемпіонату, адже відіграно лише перше коло першого етапу, далі на команди очікуватиме ще й другий етап. Результатом, показаним у цій чверті, я задоволений. Вважаю, що програму мінімум ми виконали, здобувши 5 перемог у 12 іграх. Якби ще дві перемоги в матчах з «Миколаєвом» та «Будівельником», на які ми цілком могли розраховувати, то були б в шістці, і це при тих проблемах, які у нас існують. — Чи зможе і за рахунок чого команда додати протягом сезону? — Якщо усі гравці будуть на ходу, то думаю, нам вдасться у наступному колі здобути шість перемог. За рахунок чого? Насамперед я розраховую на молодь: на Захожого, на Артимовича, на Шемосюка. До речі, останнього запрошено до молодіжної збірної України, яка готується до чемпіонату Європи. Також сподіваюся, що стабілізується гра Сергія Кіби. Є надія на те, що у другому колі вже не буде такого суддівства, як у грі з «Будівельником», коли вперше за 27 років тренерської діяльності мене було вилучено із залу, причому пояснень, за що, я від суддів так і не отримав. У команді зараз чудовий мікроклімат, головне гасло: «Ми — одна сім’я». Отож якщо буде все гаразд, думаю, будемо в середині. — Перед початком сезону ви говорили, що не ставитимете жодних турнірних завдань, щоб показати результат вже в наступному чемпіонаті, чи не змінились плани? — Звісно, апетит приходить під час їди. Проте ми жодним чином не відмовилися і не відмовлятимемося від того, щоб максимально залучати до гри молодих виконавців. — Хоча перерва в чемпіонаті й незначна, проте чи не збираєтеся ви залучати в команду нових гравців? — Найближчим часом хочемо переглянути двох баскетболістів. Результати інших матчів туру: «Возко» — «Сумихімпром» — 62:81, «Дніпро» — «Львівська політехніка» — 97:79, «Політехнік» — «Хімік» — 91:99.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також