Пропагандисти Росії-терористки, яка вбиває мирних людей, закликали... знищити Україну

1197 0

Ми у соцмережах:

колаж  - telegraf.

На сайті російського видання "Телеканал Царьград", де працювала донька російського ідеолога "русского мира" Олександра Дугіна - Дар'я Платонова, з'явився заклик до знищення України "як терористичної держави"

- Після вбивства Дарії Платонової наш обов'язок – знищити знаряддя зла. Знищити Україну як терористичну державу. Ми з Україною на одній землі існувати не можемо. Не можна співіснувати з інфернальним злом, – написано в повідомленні, яке цитують Українські новини.

 

 

Нагадаємо, 20 серпня у Підмосков'ї вибухнув автомобіль, за кермом якого була Дар'я Платонова. Платонова є донькою Олександра Дугіна — російського філософа та головного ідеолога так званого "русского мира", який відверто закликав убивати українців. .

21 серпня радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Україна не причетна до загибелі Дар'ї Платонової.

При цьому з початку повномасштабного вторгнення Росія випустила по території України кілька тисяч ракет, й лише в одному із 20 випадків російські ракети вражали військові об'єкти.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також