Пропонував жінкам працювати масажистками, а передав їх сутенеру

1238 0

Ми у соцмережах:

Пропонував жінкам працювати масажистками, а передав їх сутенеру

Спецоперацію провели поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Рівненської області спільно з працівниками управління північного регіонального управління Державної прикордонної служби, оперативниками Надбужанського відділу прикордонної Варти Республіки Польща та працівниками прокуратури Рівненської області.

22-річний мешканець Рівненської області розмістив оголошення в мережі Інтернет про набір дівчат для роботи у масажному салоні в Польщі. І лише в телефонному режимі чоловік їм зазначав, що насправді у псевдомасажному салоні вони надаватимуть послуги інтимного характеру. На таку пропозицію погодилась 25-річна рівнянка та 28-річна жителька Здолбунівського району.

Згодом з’ясувалося, що «салон» розташований в Іспанії. 22-річний чоловік завербував дівчат та організував виїзд до кордону. У Польщі їх забрав громадянин цієї країни.  Усіх трьох оперативники Надбужанського відділу прикордонної Варти Республіки Польща затримали в місті Долгобичів. Жінок повернули до України, а громадянин Польщі нестиме відповідальність за сутенерство.

Оперативники  затримали і 22-річного жителя Рівненщини. У його помешканні правоохоронці провели санкціонований обшук і вилучили мобільні телефони, чорнові записи з блокноту та переписку з дівчатами.

-  Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України, — повідомила заступник начальника відділу боротьби зі злчоинами, пов'язаними з торгівлею людьми,  ГУНП в Рівненській області Олена Кравчук. — Відповідно до санкції інкримінованої статті, йому загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також