Пророцтва Ванги: що збулось, а чого чекати

6793 0

Ми у соцмережах:

Пророцтва Ванги: що збулось, а чого чекати

Відома пророчиця говорила, що на початку ХХІ ст. грядуть великі зміни. У першій чверті Русь відродиться, але центром її буде не Московія. Китай стане наддержавою. А людство позбудеться від раку.

Що збулось

Війська у Празі. На початку 1968 року Ванга зронила: "Пам'ятайте Прагу... Весна... Чорні хмари згустилися над містом... Війна...". Через вісім місяців, у серпні 1968-го, СРСР ввів війська в Прагу.
Ванга
Ванга
Вбивство Ганді. У 1969-му пророчиця побачила деталі замаху на прем'єр-міністра Індії Індіри Ганді: "Її погубить плаття! Бачу в диму і вогні оранжево-жовта сукня!". Ганді впала від пострілів власних охоронців 31 жовтня 1984 року. Прем'єр-міністр готувалася до важливої зустрічі і вирішила не надягати під сукню громіздкий бронежилет. Перебудова. У 1980-му Ванга передбачила, що в 1981-1982 роках: "підуть з постів важливі керівники... прийдуть також нові диктатори... чекайте змін, великих змін на краще". І справді, 10 листопада 1982 генсек Леонід Брежнєв помер, прийшли йому на зміну Черненко і Андропов, які не мали такої політичної ваги, як Леонід Ілліч, а через кілька років почалася перебудова. Катастрофа підводного човна. У 1980 році Ванга передбачила: "Курськ піде під воду, і весь світ буде його оплакувати". 12 серпня 2000 затонув російський атомний підводний човен "Курськ". Все 118 членів екіпажу загинули. Теракт у США. У 1989-му Вангою було передбачено: "Страх, страх! Брати американські впадуть, закльовані птахами залізними. Вовки завиють з куща, і кров безневинна проллється рікою". 11 вересня 2001 в Нью-Йорку літаки терористів врізалися у "вежі-близнюки".

Що не збулось

Генна інженерія. За прогнозами Ванги, зробленими незадовго до її смерті, вже на початку 2000-х: "люди не будуть ні сіяти, ні жати, а тільки все вирощувати. Тварини будуть плодитися як рослини, а рослини — як тварини". У рослинах з ГМО є гени тварин. Але, на жаль чи на щастя, фермери досі користуються сівалками та комбайнами. Катаклізми. У 1994-му Ванга застерігала: "Через дев'ять років буде кінець світу, Земля відвернеться від Сонця. Де було жарко, там буде лід, багато тварин вимруть. Люди будуть воювати за енергію, але у них вистачить душі зупинитися. А потім час повернеться назад". 2003 не був "сонячним": війна в Іраку, теракти, "революція троянд" у Грузії, землетрус в Бамі, який забрав 26 тисяч життів. Але глобальної "аварії" на Землі не відбулося. Початок війни. Вважається, що пророчиця передбачила, що в 2008-му буде конфлікт на Індостані. Потім замах на чотирьох глав урядів. Це буде однією з причин третьої світової війни, яка мала розпочатися в 2010-му. В 2008 був конфлікт у Грузії. Але про пророкування згадали, коли в Тбілісі вилетів літак з главами України, Польщі Литви та Естонії. В ході польоту було прийнято рішення садити лайнер не в столиці Грузії, а в Азербайджані. Може, це і врятувало планету?

Чого чекати?

Новий союз. У першій чверті ХХI століття відродиться Русь, але центром її буде не Московія. Сонячна енергія. "У 2018 році потяги літатимуть на проводах від сонця. Видобуток нафти припиниться, Земля буде відпочивати". Про перехід на сонячні батареї з кожним роком говорять все частіше, і прогноз ясновидиці не здається таким вже нездійсненним. Червоні гроші. "Могутній дракон накладе лапу на весь світ. Три велетні зблизяться... У людей будуть червоні гроші. Бачу цифри 100, 5 і нулі". Тлумачі припускають, що "дракон" — це Китай, який стане наддержавою. Ліки від раку. "На початку XXI століття людство позбудеться від раку. Настане день і рак буде закутий в "залізні ланцюги". Вважається, що Ванга передбачала, що протипухлинний препарат буде містити багато заліза.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також