Прощалися усім селом: на Рівненщині провели в останню путь навідника Василя Толочика (ФОТО)

1514 0

Ми у соцмережах:

фото - Березнівська міська рада, фейсбук

У захисника залишилися мама, дружина та четверо синів, один з них неповнолітній.

Сьогодні, 14 липня, Березнівська громада з глибоким сумом та жалем провела в останню путь свого Героя - Василя Івановича Толочика, 1973 року народження. Усі, хто його знав, згадують його лише добрими словами:
 
 - Наш Герой народився і все життя проживав у рідному селі Кургани Березнівської громади. В 1991 році закінчив Кам’янську загальноосвітню школу. Після закінчення школи навчався в профтехучилищі міста Корець, де здобув спеціальність тракторист-машиніст широкого профілю. Військову службу у Збройних Силах України Василь проходив з 26 січня 2023 року.

Солдат, навідник 1 механізованого відділення загинув під час стрілецького бою в районі населеного пункту Роботине Запорізької області внаслідок кульового влучання.
Воїн, відданий присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов'язок, віддав своє життя в бою за Україну, її свободу і незалежність.
Сьогодні захисник повернувся додому назавжди, «на щиті»…

Устелений квітами шлях, схилені у скорботі голови – жителі населених пунктів, якими лягла дорога траурного кортежу, навколішки стрічали Героя. Заупокійна служба відбулася у Свято-Покровському храмі села Кургани, після якої Героя поховали на кладовищі у його рідному селі. Віддати останню шану воїну, який поклав життя заради нашого світлого і вільного майбутнього під мирним українським небом, підтримати рідних і близьких захисника, зібралися односельчани, рідні, близькі, друзі представники міської ради, військові, небайдужі мешканці громади. Прощалися зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати. «Трудолюбивий, старанний, добрий господар» - говорять про нього односельці.

У захисника залишилися мама, дружина та четверо синів, один з них неповнолітній. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті жителів нашої громади, а його ім’я навіки буде взірцем мужності та патріотизму.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також