«Проскакували» на світлофорі у Рівному: вагітна та немовля у лікарні

5735 0

Ми у соцмережах:

«Проскакували» на світлофорі у Рівному: вагітна та немовля у лікарні

У неділю, 6 серпня, близько 22-ї години на перехресті вулиць Чорновола-Карнаухова-Басівкутська у Рівному зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП постраждали три жінки, одна з яких – вагітна, дві дитини та два чоловіки.

Слідчі встановили, що 37-річний Сергій Гаврилюк, юрист одного з рівненських банків, їхав автомобілем «Рено Меган» вулицею Чорновола. Рухаючись зі сторони вулиці Новака, на регульованому перехресті Чорновола-Карнаухова-Басівкутської він вирішив повернути ліворуч, але не надав переваги у русі мікроавтобусу «Пежо Експерт», яким зі сторони Дачної їхав 26-річний Дмитро Сарахман, водій аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС. Водії були тверезими і травм не отримали. Вони запевняли поліцейських, що їхали на «мигаючий» зелений сигнал світлофора.

ДТП БАСЕЙН2

У ДТП постраждали семеро пасажирів «Пежо». Трирічного хлопчика з переломом ключиці, закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували у Рівненську обласну дитячу лікарню. Семимісячне немовля – у нейрохірургію Рівненської центральної міської лікарні із забоєм тім’яної кістки. 30-річну вагітну рівнянку госпіталізували у гінекологічне відділення міського пологового будинку. Головний лікар пологового Сергій Сулімовський повідомив «РВ», що пацієнтка сьогодні почувається краще, але їй доведеться ще деякий час пробути у медзакладі. Дві жінки, 55 та 23 років, отримали закриті черепно-мозкові травми та численні забої тіла. Аналогічні травми отримали два чоловіки, 26 та 32 років. За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження.

Олена РОМАНЧУК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також