Просто Маруся: жінка, яка стала жертвою батьківського насилля

22982 0

Ми у соцмережах:

Просто Маруся: жінка, яка стала жертвою батьківського насилля

Жителька села неподалік Рівного Маруся зазнала насилля з боку своїх батьків. Два роки вона хворіла на менінгіт, постійно лежала і не виходила на вулицю. За цей час батьки їй говорили, що світ змінився, всюди зло. Тоді вона перестала виходити до людей та спілкуватися з ними. Так, у неї почала розвиватися психічна хвороба - страх відкритого простору й натовпу (агорафобія).

Раніше жінка працювала в дитсадку у Рівному, активно спілкувалася з людьми і мала коханого. Коли він покинув її, то Маруся ходила у чорному. Односельці почали говорити, що вона відьма. У селі вона була одна з такою проблемою.

Якось два тижні жінка нічого не їла і не пила, окрім води, бо у неї захворіла корова і не було молока, а односельці не поцікавилися, чи має щось поїсти. В будинку, у якому вона жила, діти камінням зумисне порозбивали вікна. Тому деякий час жінка жила в сараї, у якому навіть не було підлоги.

Переборовши свій страх, Маруся разом з небайдужою до її проблеми жінкою приїхали на прийом до сімейних радниць у Рівному. Там Марусі допомагатимуть побороти хворобу страху..

Також коли про її проблему почали говорити, зокрема у соцмережах, допомагати почали й поліцейські. Так, у четвер вони приїхали до Марусиного будинку, повиносили всі старі речі та меблі, які були гнилі та пошкоджені жуками. Та облаштували будинок меблями, які віддала Марусі жителька Здолбунова.  

Фото - Любов Романюк


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також