Просять допомогти рівнянину з інвалідністю, п’яний батько якого спалив квартиру

6608 0

Ми у соцмережах:

Просять допомогти рівнянину з інвалідністю, п’яний батько якого спалив квартиру

Збирають матеріальну допомогу для відшкодування збитків сусідам та ремонту житла після пожежі рівнянину, що пересувається на візку. Його батько в стані алкогольного сп’яніння влаштував пожежу в квартирі.

Збір коштів організував член виконкому Рівненської міської ради Мирослав Черній:

«Друзі, усім привіт, сьогодні в таке Велике свято, дізнався, що у мого давнього друга Андрія Стадніка сталась велика біда. Вчора 24.12.2020 в нього згоріла квартира. Сталось це через батька, який був стані сильного алкогольного сп‘яніння (це його постійний стан, протягом вже багатьох десятків! років). Пожежа в квартирі вже не вперше, але цього разу це вже критично.

Андрій мій друг ще з дитинства, він інвалід І групи з народження, у нас є багато спільних знайомих та друзів, з якими ми разом стараємось його підтримувати, адже ви самі розумієте, що маючи такі особливості у нашому світі жити важко.

Раніше ніколи нічого такого не просив, але цього разу попрошу, давайте подаруємо Андрію справжнє свято і допоможемо зібрати кошти на ремонт житла, та підтримаємо фінансово та морально взагалі, адже зараз це йому дуже потрібно. Це буде найкраще новорічне та Різдвяне диво, яке нам може коштувати не дорого, але для нього це буде величезне Свято!

Збитків завдано не тільки йому а і сусідам, та самому будинку, сума орієнтовно 200000 грн».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також