Просять поставити між базарами світлофор

1169 0

Ми у соцмережах:

Просять поставити між базарами світлофор

Між центральним продуктовим ринком та ринком «Сагайдачний», які розділяє вулиця Гетьмана Сагайдачного, є «зебра». Але по цьому переходу, та й поза ним, рухається щодня стільки людей, що транспорт постійно стоїть в заторах. Йдеться не тільки про приватний транспорт — по цій вулиці ходить тролейбус та багато маршруток, які сполучають і Північний, і залізничний вокзал із центром Рівного. Чому б не встановити тут світлофор?

Ще торік до міської влади з такою пропозицією звернувся рівнянин Сергій Костюковець, зареєструвавши відповідну петицію. Цьогоріч таку ж пропозицію подав в електронній формі Михайло Іванов. Автор петиції вважає, що нерегульований перехід, який тут є, не вирішує проблему безпеки пішоходів та водіїв автотранспорту.

Сергій Коханюк, начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Рівненській області, ідею зі встановленням світлофора підтримує:

Ця проблема відома. Адже від центрального ринку безперервно йдуть пішоходи, що заважає нормальному проїзду транспорту. Такий інтенсивний рух небезпечний і для самих пішоходів, які можуть сподіватись лише на пильність водіїв, бо там відсутнє будь-яке регулювання. І це неправильно. Однак можливість встановлення світлофора саме на вулиці Сагайдачного потрібно вивчити. Зокрема, й який тип світлофора там можна встановлювати.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також