Просять замикати підвали

1250 0

Ми у соцмережах:

Просять замикати підвали

З настанням холодів усе частіше горять підвали та горища житлових будинків. Пожежі — від безхатченків, які там гріються.

— Цьогоріч у підвалах житлових будників Рівного було понад 20 пожеж, — розповів начальник відділу служби цивільного захисту в місті Рівне та Рівненському районі Олег Панюк. — У більшості винні безхатченки, які кидають непогашені недопалки і нерідко розводять багаття. Через такі пожежі загоряються й квартири. Двічі доводилося рятували із підвалів і самих бездомних.

— До всього, мешканці самі захаращують підвали й горища мотлохом, який може легко загорітися, — каже Микола Прокопчук, начальник відділу роботи із ЗМІ та громадськістю ТУ МНС у Рівненській області. — Під час рейду у підвалі будинку на вулиці Грушевського ми знайшли чоловіка, який там тимчасово жив. Ми попросили його покинути підвал і надали адреси, де він може знайти собі притулок та їжу. А мешканцям рекомендували замкнути підвали й горища на замки, періодично оглядати їх, прибрати горючі матеріали. Ми роздали людям листівки з інформацією про основні правила безпеки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також