У Рівному протаранив патрульне авто: двоє поліцейських — у лікарні

6461 0

Ми у соцмережах:

35-річна патрульна отримала забій хребта

Двоє травмованих патрульних, у службовий автомобіль яких 1 листопада на вулиці Київській у Рівному врізався легковик з п’яним за кермом, усе ще знаходяться у Рівненській міській лікарні. Стосовно водія розпочали розслідування.

У момент удару патрульні Сергій Лукащик та Віталіна Кондратюк були в службовому автомобілі, припаркованому на узбіччі дороги — вони оформляли адмінматеріали на водія-порушника, якого зупинили. Несподівано в авто патрульних на повній швидкості влетів автомобіль Volkswagen Passat, за кермом якого був рівнянин Ігор Прибиш.

— На момент зіткнення патрульна сиділа на пасажирському сидінні, а її напарник — на водійському, — розповідає начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук. — В результаті удару наш 33-річний співробітник отримав струс головного мозку, в нього була велика гематома на лобі. Досі йому важко повертати головою. А 35-річна патрульна отримала забій хребта. Медики «швидкої» забирали її з місця ДТП у нерухомому стані.

А винуватець ДТП, який від сильного удару мало не розбив головою лобове скло, їхати разом із травмованими патрульними до міської лікарні Рівного відмовився.

— Одразу помітили, що в салоні Volkswagen Passat було багато пляшок зі спиртним, деякі порожні, — уточнює п. Мерчук. — Тому у водія було взято зразки крові, щоб перевірити її на вміст алкоголю. Тим часом до місця ДТП підтягнулася група його підтримки. Спочатку ці люди намагалися позабирати з автомобіля пляшки з алкогольними напоями. Коли у них не вийшло, то кинулися зривати номерні знаки з автомобіля. Усе свідчить про те, що вони хотіли приховати як сам факт злочину, так і хто його скоїв. Нам стало відомо, що ця людина причетна до бізнесу, пов’язаного із маршрутними перевезеннями.

Батько винуватця ДТП — Петро Прибиш, є власником приватної фірми, яка займається перевезенням пасажирів у Млинівському районі.

Федір Мисюра, керівник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА:

— До мене зверталась поліція, розпитувала про цього перевізника. Однак нічого поганого про нього я сказати не можу. До того ж, ДТП скоїв не сам перевізник, а його син. Адже це життя, ніхто ні від чого не застрахований. Буває, що і чиновники попадаються п’яними за кермом, і патрульні, і будь-хто.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також