Проти судді з Рівненщини відкрили дисциплінарну справу

1160 0

Ми у соцмережах:

Проти судді з Рівненщини відкрили дисциплінарну справу

Проти судді з Рівненщини Валерія Малкова Перша Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя відкрила дисциплінарну справу.

Про це повідомляє сайт ВРП:  

2 червня 2021 року Перша Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя ухвалила рішення про відкриття дисциплінарної справи стосовно судді Кузнецовського міського суду Рівненської області Валерія Малкова через встановлені відомості, які можуть свідчити про наявність у його діях складу дисциплінарного проступку.

Підставою для відкриття дисциплінарного провадження стало допущення суддею поведінки, яка може мати наслідком дисциплінарну відповідальність.

Постановою Рівненського апеляційного суду від 21 серпня 2020 року залишено без змін постанову Сарненського районного суду Рівненської області від 25 вересня 2019 року, якою суддю Малкова В.В. визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Після відкриття дисциплінарної справи щодо судді В.Малкова Першою Дисциплінарною палатою ВРП буде проведено перевірку фактів, викладених у дисциплінарній скарзі, та ухвалено відповідне рішення про притягнення або відмову у притягненні судді до дисциплінарної відповідальності.

У серпні 2019-го після ДТП очевидці запідозрили, що водій нетверезий. Це зафільмував член "Авто Євро Сили" та виклав відео в Ютуб..


 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також