Протистресовий рецепт судді: на кухню — готувати смаколики

966 0

Ми у соцмережах:

Протистресовий рецепт судді: на кухню — готувати смаколики

Суддя Дубенського суду Олександра Жуковська вільний від роботи час проводить за комп'ютером — пише цікаві блоги, а також на кухні — виготовляє торти, пряники, різноманітні десерти і навіть цукерки. Такі заняття пані суддя називає рецептами від стресу.

Олександра Жуковська, яка вже стала відомою блогеркою, показала своїм читачам у Фейсбуці, яку смакоту вміє робити.

На світлинах оприлюднила шоколадні цукерки: кокос з білим шоколадом; молочний шоколад з праліне; арахіс з малиновим мармеладом та чорний шоколад з кавою, а також трюфелі з чорним шоколадом і віски та з полуницею на білому шоколаді.

- Це хобі з‘явилось за часів моєї роботи в прокуратурі - як реакція на стрес. Я підсвідомо прагнула гармонізувати свій психологічний стан. Тому «відпочивала», чаруючи на кухні. Робота кондитера фізично важка. Але при цьому мозок спокійний. Вивільняється творча енергія. І ти відчуваєш щастя. Потім роками розвивала кулінарний «талант», - розповіла читачам Олександра Жуковська. - Я вмію дуже багато чого смачного готувати і знаю десятки різноманітних технік декору. Моєму хобі уже 7 років, досвід є. Лише з виготовлення цукерок ще маю «руку набити». А от торти, пряники, цукрові квіти, роял айсінг, європейські десерти, - то, будь ласка, у будь який час.

Суддя-блогерка зізналась, що хоче згодом мати власну невеличку пекарню - з навчальним класом і маленькою кав‘ярнею. Цукерок на замовлення Олександра Жуковська не виготовляє, смаколики робить лише для своїх рідних. Пані суддя має свою сторінку і в мережі Інстаграм, де публікує смачні рецепти вишуканих страв.

Галина КОТУЛЬСЬКА.
Конкурс журналістських матеріалів “Дій активно! Живи позитивно” ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також