"Вбивали" з п'яти видів зброї

1141 0

Ми у соцмережах:

На Рівненському загальновійськовому полігоні відбулися практичні заняття з тактичної медицини, мінної безпеки, інженерної та вогневої підготовки, з підрозділами територіальної оборони області.

Невід’ємною складовою заходів з вогневої підготовки є і практичне виконання стрілецьких вправ з автомата та пістолета. Через сильний туман та сніг заняття було перенесено до електронного мультимедійного тиру. Віртуального противника тут уражають з п’яти видів зброї: пістолета, автомата, гранатомета, снайперської гвинтівки та підствольного гранатомету.

Командир бригади територіальної оборони полковник Олександр Цись наголосив, що одним із пріоритетних напрямків у підготовці підрозділів територіальної оборони залишається досконале володіння стрілецькою зброєю усіх категорій військовозобов’язаних, їх готовність у будь-який час стати на захист територіальної цілісності й недоторканності України.

Підготовка резервістів на рівні районів, міст та області складає цілий комплекс заходів та проводитиметься й надалі відповідно до визначених планів, повідомляє інформагенція Міноборони України в м.Рівне.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також