Провладні партії протистоять реєстрації “Рівне Разом” для участі у місцевих виборах

1714 0

Ми у соцмережах:

Провладні партії протистоять реєстрації “Рівне Разом” для участі у місцевих виборах

Про можливе застосування опонентами силових акцій під рівненським ТВК повідомили представники партії “Рівне Разом”. У своїй заяві “Рівне Разом” закрема зазначає, що за інформацією з достовірних джерел, опоненти цієї партії не маючи законних методів перешкодити реєстрації кандидатів від “Рівне Разом”, планують на сьогодні, понеділок 28 вересня, проплачені мітинги, провокації та силові акції під Рівненською міською територіальною виборчою комісією.

 Заява політичної партії «Рівне Разом» Про тиск на ТВК, провокації та силовий сценарій:

«Шановні рівняни! Ми, політична партія “Рівне Разом”, нова політична сила Рівного, яка веде активну діяльність та неухильно захищає інтереси рівнян. Ми постійно виступаємо проти свавілля влади та чиновників, прагнучи захистити законні права мешканців нашого міста. Саме завдяки цьому наша політична сила займає лідерські позиції та користується довірою і підтримкою рівнян.

Провладні політичні сили, розуміючи, що вони вщент програють вибори до Рівненської міської ради, панічно бояться бути усунутими від влади. Саме тому представники влади хочуть скористатися недосконалістю нового виборчого законодавства та не допустити реєстрації політичної партії “Рівне Разом” для участі у виборах до Рівненської міської ради.

Під час подачі документів на реєстрацію у Рівненську ТВК ми виявили технічні помилки та звернулися з заявою про повернення поданого пакету документів з метою його доопрацювання. Проте під тиском чиновників та провладних народних депутатів представники ТВК, порушуючи законодавство, відмовились повернути документи. У відповідь на це, ми підготували новий пакет документів та подали його у визначений законом строк.

Наразі, не маючи законних методів протидії реєстрації партії “Рівне Разом”, влада намагається використати усі доступні методи впливу, щоб не допустити основного конкурента до передвиборчого процесу.

З достовірних джерел нам стало відомо, що сьогодні наші політичні опоненти планують проплачені мітинги, провокації та силові акції під Рівненською міською виборчою комісією. Ці дії спрямовані на те, щоб завадити ТВК прийняти законне рішення щодо реєстрації партії “Рівне Разом” для участі у місцевих виборах.

Закликаємо усіх працівників та керівництво правоохоронних органів не допустити незаконних дій з боку провокаторів, які намагаються втручатись у виборчий процес та забезпечити законне право рівнян демократично обирати місцеву владу!

Закликаємо усіх небайдужих рівнян прийти під стіни Рівненської територіальної виборчої комісії, що знаходиться на вулиці Шевченка, 45 та підтримати партію “Рівне Разом” у її законному прагненні брати участь у місцевих виборах


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також