Прозріти уві сні!

2474 1

Ми у соцмережах:

Ліцензія — № 717 від 15.07.2016 року, видана Державною службою України з лікарських засобів

Ще кілька років тому якби вам сказали, що можна застосовувати нічні лінзи для відновлення зору і результат буде помітний одразу, ви подумали б — фантастика… Зараз — це реальність!

У вас короткозорість від –1,0 до –7,0 діоптрій? Ви носите окуляри, контактні лінзи або думаєте про операцію. Ви вже змирилися з тим, що очі втомлюються від лінз, окуляри незручні, й побоюєтесь операції? Чому б не позбутися таких прикрих незручностей?

Нічні лінзи «LucidLens» — це ще один спосіб бачити добре! Уявіть:

  • Увечері, перед сном, ви одягаєте лінзи «LucidLens»…
  • Спокійно спите і бачите сни…
  • Уранці знімаєте лінзи і…
  • Цілий день прекрасно бачите! Без всіляких окулярів і лінз!

Думаєте, це казка? Кілька мільйонів пацієнтів у світі знають, що це — реальність. Сьогодні цей спосіб корекції зору доступний рівнянам і жителям Рівненської області. Новий революційний метод корекції та зупинки прогресування міопії застосовують у своїй практиці лікарі оптики «ПОМАРАНЧ», що знаходиться в м. Рівному на вул. Степана Бандери, 54. За допомогою новітніх лінз «LucidLens» можна виправити короткозорість до –7,0 діоптрій з астигматизмом до –1,75 діоптрій, а також зупинити прогресування міопії у дітей та підлітків.

Як відбувається корекція зору за допомогою лінз «LucidLens»?

Оптична система ока дуже нагадує фотоапарат, і для хорошого зору потрібно, щоб зображення фокусувалося на сітківці. При короткозорості зображення фокусується не на сітківці, а перед нею, і потрапляє на сітківку розпливчастим, що і є причиною нечіткості зору.

Але коли короткозора людина одягає лінзи «LucidLens», вони вночі поступово змінюють форму рогівки, роблячи її центр (оптичну зону) плоскішим. Зранку ви знімаєте лінзу, а рогівка зберігає свою нову форму і зображення фокусується на сітківці. В результаті — ви бачите чітку картинку!

За кінцевим результатом цей метод нагадує хірургічні операції. Відмінність полягає у тому, що ефект лінз «LucidLens» є оборотним. Після припинення носіння лінз рогівка відновлює колишню форму і повертається первинний зір.

Оцінимо плюси і мінуси всіх методів корекції зору (див. таблицю).

Безпека

Звичайно, у вас виникне запитання: а наскільки усе це безпечно?

По-перше, безпека методу гарантується його оборотністю. Якщо вас щось не влаштує, можна просто припинити носіння нічних лінз. По-друге, за даними Міжнародного товариства ортокератологів, ризик ускладнень при носінні нічних лінз не вищий, ніж при використанні звичайних контактних лінз. Звичайно, коли порушується режим носіння і догляд за лінзами, можуть виникнути проблеми.

Що ж, дотримуйтесь рекомендацій — і проблем не буде. А лікарі оптики «ПОМАРАНЧ», що знаходиться в м. Рівному на вул. Степана Бандери, 54, завжди раді вам допомогти та порекомендувати найсучасніші методи вирішення проблем зору.

@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також