Пса витягнули з колодязя, але той досі відкритий

1759 0

Ми у соцмережах:

Пса витягнули з колодязя, але той досі відкритий

Ця пригода трапилась у місті Костополі.

Прийшовши вранці на роботу, працівниця одного з магазинів почула виття собаки. Воно було просто жахливим. Зазвичай, так виють пси, коли чують , що десь померла людина, або ж від болю чи смутку за господарем, залишившись на самоті. 

Жінка вирішила з’ясувати, звідти чується виття. Наталія обійшла зі своєю колегою навколишні будинки на вулиці 1 Травня.. Виття пса долинало ніби з-під землі. Пішли на звук. І побачили біля самісінького будинку відчиненим колодязь. Коли заглянули туди, побачили всередині  чималого пса. Вгледівши людей, тварина вмить замовкла, ніби зрозуміла, що тепер її точно врятують та не залишать у біді.

Витягнути пса з колодязя жінки самі не зуміли. Вони викликали на допомогу рятувальників. Ті приїхали і витягнули пса з пастки. Тварина була з ошийником і виглядала доволі виснаженою. Втім, йти ні з ким зі своїх рятувальників пес нікуди не захотів. Посидівши трохи часу неподалік колодязя, почвалав кудись у двори. Схоже, додому.

А колодязь біля будинку на вулиці 1 Травня,  розташованого за кілька десятків метрів від Костопільської міськради, на жаль, за два тижні відколи трапилась ця пригода, ніхто так і не закрив люком, хоча про нього точно знають мешканці будинку,   і випадкові перехожі. Отож є ризик, що у цю пастку  знову хтось може випадково влетіти. І не факт, що нова історія буде зі щасливим кінцем. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також