Псевдопрацівник банку виманив у рівнянки 100 тисяч гривень

1133 0

Ми у соцмережах:

Псевдопрацівник банку виманив у рівнянки 100 тисяч гривень

Того ж дня жертвами афер стали ще троє мешканців області. Загалом ошукані віддали зловмисникам 160 тисяч гривень.

Шахраї продовжують дурити довірливих рівнян. Як розповіли в прес-службі поліції Рівненської області, лише за минулу добу ошукано четверо людей:

 - учора, 29 липня, о 16:10 до Рівненського районного управління поліції надійшло повідомлення ошуканої 40-річної рівнянки. Потерпіла розказала, що невідомий представився працівником банку і заволодів її коштами в сумі 100 тисяч гривень;
 
 - близько 18:30 надійшла заява 43-річної жительки селища Рокитне, яка побачила у мережі Інтернет повідомлення про можливість отримання грошової допомоги. Перейшовши за посиланням, заповнила дані платіжної картки. Втім, замість поповнення балансу, отримала його списання — з її рахунку зникло майже 39 тисяч гривень;
 
 - так само позбувся  майже 12 тисяч гривень 24-річний житель обласного центру;
 
 - крім того, псевдопрацівники банку телефонували і 49-річному рівнянину, внаслідок чого, із його картки зникло 9 170 гривень.
 
За усіма цими фактами дізнавачі Рівненського РУП розпочали досудові розслідування. Поліцейські встановлюють причетних до злочинів осіб та вкотре просять громадян бути вкрай обережними під час операцій із банківськими картками та берегти персональні дані.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також