Психолог, хіромант Жанна Табачук: «Жінка, допоки невідома широкому загалу, зможе повести за собою народ — їй повірять і Схід, і Захід»

23338 0

Ми у соцмережах:

<b>Психолог, хіромант Жанна Табачук:</b> «Жінка, допоки невідома широкому загалу, зможе повести за собою народ — їй повірять і Схід, і Захід»

Ще рік тому багатьом людям розповідь про те, що відбуватиметься у нашій країні, сприймалася принаймні як абсурд. Я передбачала, що це станеться, і намагалася знайти співрозмовника. Але ніхто моїх слів не сприймав, тож могла поділитися хіба з рідними. Тепер питання, що буде далі, цікавить усіх, і я вважаю за потрібне донести свою інформацію до людей.

До осені в Україні пануватиме хаос: південь і схід тяжіють до Росії, захід опиниться під опікою Польщі. Відбудеться збройний конфлікт, загинуть люди. Але триватиме він недовго, місяць чи півтора...

Припиниться конфлікт досягненням тимчасових домовленостей після введення в Україну іноземних професійних військ, про що домовлятиметься Польща. Вибори, які відбудуться у травні, президента там не дадуть: результати голосування будуть оскаржувати та скасовувати, змінюватимуть один одного три тимчасово виконуючі президентські обов’язки. Вже у вересні-жовтні в нашій країні заявить про себе абсолютно нова політична партія з чіткою програмою дій і концепцією побудови нової держави, економічних та політичних реформ. Її очолить жінка зі сфери освіти, політикою до цього вона не займалася і поки що не відома широкому загалу. Саме ця жінка зможе повести за собою народ — їй повірять і Схід, і Захід. Запропонований нею курс буде розвиватися. У 2015 році цю жінку й оберуть Президентом України. Схід і Захід будуть єдиною Україною. Ті області, які зараз хочуть приєднати до Росії, повернуться у нинішні кордони України. А от Крим не буде таким, як до 2014 року: у 2016-2017 роках населення частини півострова заявить, що хоче знову стати українським, і Крим буде переділено. Долар ще до липня цього року коштуватиме в межах 15 гривень, однак після цього станеться його різкий обвал, може, до 8 гривень. Домінуюче становище на валютному ринку займуть російський рубль та китайський юань. Росія зблизиться з Китаєм в газових питаннях, очевидно, щоб «насолити» США і обвалити долар. Однак рубль домінуватиме недовго, менше року. Для бізнесу цей рік несприятливий. Я не раджу брати кредити і розвивати бізнес у цей період, бо можна втратити його зовсім. Не потрібно підвищувати ціни, покращення це нікому не принесе. Зараз важливо втримати хоча б ті позиції, що є, й не отримати прибутків, ніж залізти в збитки і в результаті втратити бізнес. Потім, коли почнуться справжні реформи, гривня зміцніє. В Україну повертатимуться заробітчани з Італії та інших країн, повернуться навіть ті, що повиїжджали до Ізраїлю та Америки. Зараз багато людей відчуває страх, який сіє паніку і породжує хаос. Від цього перемагають сили зла, і ситуація лише ускладнюється. Не треба говорити про війну, не треба боятися — треба бажати один одному миру. Так ми вистоїмо, об’єднаємося і збудуємо абсолютно нову державу, в якій від старої залишиться тільки назва — Україна. Менталітет людей зміниться докорінно. Нас чекають великі політичні та економічні зміни, повністю переформатується й українська армія. Те, що відбувається зараз у нас, давно сплановано в Росії, Москва ретельно будувала і просувала цей свій сценарій. Прихід до влади Януковича теж давно спланований, своє завдання він виконав. Уже з наступного року Росію чекає те, що відбувається зараз в Україні: люди повстануть проти влади, буде в них і свій Майдан, і збройний конфлікт.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також