Пачка сиру (250 г), 80 г масла, 180 г борошна (якщо сир сухий, то менше), 1 ч. л. розпушувача, 3 ст. л. цукру, щіпка солі, кориця за смаком
Змішати сир і м’яке масло до однорідності.
Всипати половину порції борошна, розпушувач, сіль і перемішати. Поступово додати решту борошна.
Вимісити тісто. Воно має бути щільним, не липнути до рук, але не тугим.
Розділити тісто на дві частини. З кожної сформувати ковбаску, а потім розкачати її до товщини 2-3 мм. Ножем обрізати нерівності – вийде довгий прямокутник.
Посипати його рівномірно цукром і меленою корицею.
Скачати щільний рулетик і розрізати на однакові шматочки (всього - 18-20 шт.).
Викласти на застелену пергаментом дечку.
Випікати сирне печиво при 180 градусах близько 20-25 хв. Як охолоне, можна посипати цукровою пудрою.