«Пульсар» обіграв «Дніпро» і налякав «Азовмаш»

2337 0

Ми у соцмережах:

«Пульсар» обіграв «Дніпро» і налякав «Азовмаш»

Схожим на гру в Дніпропетровську в першому колі вийшов суботній поєдинок «Пульсара» та «Дніпра» у Рівному: все та ж боротьба до останніх секунд, все той же малорезультативний баскетбол (тоді рахунок був — 65:68), і що головне — все той же переможець.

«Пульсар» — «Дніпро»
59:57 (18:15, 9:16, 18:10, 14:16)
«Пульсар»: Кузьмінець (0), Ковалевський (8), Дубнюк (13+14 підборів), Скиданов (15), Шемосюк (8), Колот (0), Артимович (15), Лебідь (0).

Схожим на гру в Дніпропетровську в першому колі вийшов суботній поєдинок «Пульсара» та «Дніпра» у Рівному: все та ж боротьба до останніх секунд, все той же малорезультативний баскетбол (тоді рахунок був — 65:68), і що головне — все той же переможець. Перед відповідальною грою зі своїми турнірними сусідами «Пульсар» зіткнувся з серйозною кадровою проблемою: одразу троє баскетболістів — Костко, Кіба та Захожий — через травми не могли вийти на майданчик. Для «Пульсара» з його короткою лавою гравців подібна ситуація — справжня катастрофа. До честі наших баскетболістів, вони змогли зіграти і за себе, і за травмованих товаришів, вирвавши перемогу через «не можу». Приємно, що в таких екстремальних умовах змогла заявити про себе молодь, особливо Андрій Артимович, який набрав 15 очок. Відзначив Артимовича після гри і головний тренер «Дніпра», він же головний тренер молодіжної збірної України Андрій Шаптала: — Я вперше бачив у грі Артимовича, його, як і Іллю Шемосюка, обов’язково потрібно залучати до «молодіжки». Взагалі, у таких командах, як «Пульсар» молодь швидше прогресує, аніж у дублі БК «Київ». Наставник «Пульсара» Сергій Шемосюк відзначати когось у себе в команді не став, на його думку, усі без винятку баскетболісти, що виходили на майданчик, зробили свій внесок у перемогу. Про перспективи одужання травмованих гравців п.Сергій говорити не став, мовляв, щоб не наврочити. Незважаючи на підсумковий великий рахунок — 72:101 (23:25, 11:23, 27:21, 11:32), вівторкова гра між «Пульсаром» та чемпіоном країни «Азовмашем» вийшла цікавою. Рівняни, впевнено провівши третю чверть, змогли скоротити відставання від маріупольського суперклубу з 20 до 8 очок, добряче цим налякавши грізного суперника перед заключною десятихвилинкою. У грі з легкопрогнозованим підсумком Сергій Шемосюк зміг сповна поекспериментувати зі складом. Цей матч став дебютним у суперлізі для Миколи Кавалерідзе та Вадима Коваля. І якщо Кавалерідзе особливо себе нічим не проявив, то Коваль записав до свого активу 5 очок, 2 підбори, а також фол проти Петра Подтикана, після якого 120-кілограмовий маріупольський ветеран опинився на майданчику. Щодо найвлучніших, то 19 очок у цьому матчі набрав Анатолій Дубнюк, 15 — Андрій Артимович, 10 — Ілля Шемосюк. У гостей 33 пункти на рахунку Володимира Гуртового, 21 — а Артура Лонга. У суботу «Пульсар» зіграє на виїзді проти МБК «Миколаїв».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також