«Пульсар» — «Політехнік»: три родзинки однієї гри

2006 0

Ми у соцмережах:

«Пульсар» — «Політехнік»: три родзинки однієї гри

Першою родзинкою чергового поєдинку «Пульсара» був виступ у складі команди-суперника харківського «Політехніка» екс-«пульсарівця» Віктора Герасимчука. Нагадаю, що по завершенні минулого сезону Віктор поїхав з Рівного до БК «Київ». Проте, просидівши у столиці на лаві запасних перше коло, його було віддано в оренду до новачка суперліги «Політехніка».

«Пульсар» — «Політехнік»
81:72 (19:26, 16:16, 27:7, 19:23)
«Пульсар»: Кузьмінець (6), Ковалевський (2), Дубнюк (20+13 підборів), Скиданов (25), Шемосюк (4), Колот (8), Артимович (15), Лебідь (0), Захожий (1), Шелуха (0).
«Політехнік»: Завацький (2), Гайдамака (9), Герасимчук (25), Сластін (5), Чемякін (9), С.Балашов (14+10 підборів), Арабаджи (5), Мальцев (0), Повстян (3), Бяндін (0).
Підбори — 28/35, атакуючі передачі — 15/13, перехоплення — 7/3, блок-шоти — 3/5, фоли — 22/23.

Першою родзинкою чергового поєдинку «Пульсара» був виступ у складі команди-суперника харківського «Політехніка» екс-«пульсарівця» Віктора Герасимчука. Нагадаю, що по завершенні минулого сезону Віктор поїхав з Рівного до БК «Київ». Проте, просидівши у столиці на лаві запасних перше коло, його було віддано в оренду до новачка суперліги «Політехніка». Отож усім було цікаво, чи пішли усі ці мандри Вікторові на користь і що він сьогодні, врешті-решт, представляє у баскетбольному сенсі. Розумів це і сам Герасимчук, який на рідний паркет вийшов з подвійним бажанням. У першій половині екс-«пульсарівець» творив, що хотів, влучаючи з різних дистанцій. Саме завдяки Віктору Герасимчуку на велику перерву харків’яни пішли, маючи «плюс» сім. На наше щастя, такого запалу ні у Герасимчука, ні у його команди на другу половину не вистачило. Як наслідок, глядачі отримали ще одну родзинку, за третю чверть «Політехнік» зміг забити лише сім очок, що є антирекордом нинішнього сезону в суперлізі. Натомість «Пульсар» у традиційно слабкій для себе третій десятихвилинці набрав аж 27 пунктів, повністю цим зламавши суперника. І нарешті родзинка номер три. Найвлучнішими у матчі стали: у нас Вадим Скиданов, а у харків’ян Віктор Герасимчук: в їхньому активі по 25 очок. Цікавинка в тому, що таку результативність Вадим та Віктор демонстрували у грі проти команд своїх рідних міст. Нагадаю, що Скиданов є саме уродженцем Харкова. Наступну зустріч «Пульсар», який нині посідає восьме місце, проведе 5 лютого у Вознесенську проти одного зі своїх локальних конкурентів клубу «Возко». Результати інших матчів туру: БК «Київ» — «Возко» — 104:80, «Азовмаш» — «Кривбасбаскет» — 107:71, «Хімік» — «Дніпро» — 96:56.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також