«Пульсар» у формі

2441 0

Ми у соцмережах:

«Пульсар» у формі

Баскетболісти рівенського «Пульсара» влили у кров своїх уболівальників чергову порцію адреналіну. Після гри з «Кривбасбаскетом» у глядачів перейняло від захоплення дух і відняло на кілька хвилин нормальну мову (вболівальники кричали, жестикулювали і аж ніяк не говорили.

«Пульсар» — «Кривбасбаскет» — 85:84 (25:20, 7:18, 29:22, 24:24)
«Пульсар»: Костко (13), Ковалевський (21), Кіба (0), Захожий (0), Дубнюк (18+ 15 підборів), Скиданов (12), Шемосюк (14), Колот (7), Артимович (0).
«Кривбасбаскет»: Журжій (6), Іванченко (4), Балашов (2), Кондратовець (10), Буряк (7), Шарамко (5), Близнюк (2), Пащенко (0), Матюкевич (20), Корабльов (28).

Відкинемо першу, другу, третю і переважну більшість четвертої чверті й зупинимося на останніх секундах. Приблизно за хвилину до завершення гри гості вийшли вперед — 82:81 (загалом лідер у цій зустрічі змінювався 21 раз). Потім суперники кілька разів обмінювалися помилками. Уся ця карусель завершилася тим, що ветеран вітчизняного баскетболу Андрій Шарамко отримав право на два штрафних. Один влучно, і перевага «Кривбасбакета» зростає — 83:81. Грати залишається секунд 30. «Пульсар» йде в останній і вирішальний, проте його атаку зупиняють фолом. Доля гри (як тоді здавалося) у руках Дубнюка, але Анатолій влучає лише один з двох. Отож — 82:83, як і раніше, попереду команда Кривого Рогу, в неї м’яч, і грати залишається менше двадцяти секунд. Шанси на успіх у «Пульсара» мізерні. За 10 секунд до фінальної сирени рівняни фолять на лідерові гостей, найвлучнішому гравцеві зустрічі Корабльові, а той влучає лише перший штрафний — 84:82. Після другої спроби Дубнюк робить свій 15-й у матчі підбір, кидає в контратаку Ковалевського… і тут стається невеличке диво. Слава не просто забиває два очки, зрівнюючи рахунок — 84:84, але й отримує право на штрафний. Як сказав після матчу В’ячеслав, хвилювання у нього у вирішальний момент не було жодного, він був впевнений, що заб’є. Власне так і сталося. За три секунди організувати атаку деморалізовані гості були вже не в силах. Отож після трьох поразок «Пульсар» нарешті виграв. — Ця перемога була для нас психологічно важливою, — сказав після матчу головний тренер нашої команди Сергій Шемосюк. — Приємно, що цього разу Фортуна була на нашому боці. Ця гра показала, що наша сила у швидкості, коли команда «бігла», ми мали перевагу, коли ж «стояла», як це було у другій чверті, переважав суперник. Варто зазначити, що на звітний матч «Пульсар» вийшов у новій доволі симпатичній формі, зробленій, до речі, у Рівному. Є у нашої команди і виїзний комплект нової форми. Його найзапекліші вболівальники зможуть побачити цієї суботи у Львові (початок гри — о 17.00). Сподіваємося, що, як і оранжева, нова чорна форма виявиться для рівнян щасливою. Результати інших матчів туру: «Хімік» — «Будівельник» — 86:61, БК «Київ» — «Сумихімпром» — 84:79, МБК «Миколаїв» — «Азовмаш» — 123:125, «Дніпро» — МБК «Одеса» — 72:69, «Політехнік» — «Львівська політехніка» — 84:78.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також