Путін послав найманців убити Зеленського, Кличка та інших – ЗМІ

1738 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У Києві діють понад 400 «вагнерівців», яким Кремль наказав ліквідувати президента Володимира Зеленського та всю українську владу.

 Про це повідомляє «УП» з посиланням на «The Times».

Група Вагнера, приватна військова компанія, керована одним із найближчих союзників президента Путіна олігархом Євгеном Пригожиним, 5 тижнів тому надіслала найманців з Африки з місією вбити уряд Зеленського в обмін на солідну плату.

Інформація про їхній задум дійшла до українського уряду в суботу вранці, а за кілька годин Київ оголосив 36-годинну «жорстку» комендантську годину, щоб очистити місто від російських диверсантів.

Столична влада попередила мирних жителів, що всіх, хто виходитиме на вулицю в комендантську годину, розглядатимуть як агентів Кремля і можуть ліквідувати.

За даними видання, вагнерівці чекають зеленого світла від Кремля, щоб атакувати, а до їхнього розстрільного списку також входять прем'єр, весь Кабінет Міністрів, міський голова Києва Віталій Кличко та його брат Володимир, які стали знаковими фігурами на передовій столиці, – загалом 23 особи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також