Путін збирає депутатів на шоу, щоб «поглинути» чотири області України

1193 0

Ми у соцмережах:

Путін збирає депутатів на шоу, щоб «поглинути» чотири області України

Кремль у п’ятницю проведе офіційну церемонію поглинання чотирьох українських областей (Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької), де провели опитування під дулом автомата.

 Російських депутатів запросили до Кремля на 15:00, де російський диктатор Володимир Путін виступить з великою промовою.

Хоч російські війська не змогли повність захопити ці області, проте Кремль уже підготував велике шоу.

Влада Москви розвісила на Червоній площі білборди та гігантський відеоекран і оголосила про перекриття доріг на п'ятницю, повідомляє «The New York Times».

Нагадаємо, що після оголошення передбачуваних результатів російські представники в чотирьох окупованих областях України звернулися в середу з проханням приєднатися до Росії.

Спікер Думи В'ячеслав Володін оголосив у середу, що Дума має провести вступні засідання для схвалення анексії наступного понеділка та вівторка.

Експерти досі дискутують, як після анексії українських територій буде поводитися Росія.

Перший і найменш вірогідний варіант – це оголошення Путіним прямої війни Україні. Однак цей варіант прогнозує оголошення повної мобілізації у Росії. За нещодавню часткову мобілізацію по всій Росії підпалили близько 50 військкоматів, що означає про створення протестного руху всередині Росії. Повна мобілізація призведе до бунту.

Найбільш безрозсудний варіант – це погроза після анексії нанести ядерний удар по Україні. Однак Володимиру Путіну США уже розповіли, що буде, якщо той насмілиться використати ядерну зброю.

Найбільш вірогідний варіант – це оголошення Путіним антитерористичної операції до звільнення окупованих територій від українських військ. Для цього якраз потрібна часткова мобілізація. Володимир Путін оголосить себе фіктивним переможцем у конфлікті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також